Regjimi i vizave për Kosovën: A do t’i japë fund BE-ja kësaj agonie të gjatë?

Raporti i ri i Grupit për Ballkan Regjimi i vizave për Kosovën: A do t’i japë fund BE-ja kësaj agonie të gjatë? ofron analizë dhe informacione të detajuara për procesin e liberalizimit të vizave për Kosovën dhe argumenton se vonesat e BE-së në miratimin e tij janë krejtësisht të pajustifikueshme.Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us: