Ndërmarrjet Publike në Komunat Veriore të Kosovës: Të Ngelura në Status-Quo

Published at: 9 Dhj 2016

9 dhjetor 2016 – Marrëveshja e Brukselit për normalizimin e marrëdhënieve mes Kosovës e Serbisë, e nënshkruar në prill të vitit 2013, solli ndryshime të papara në katër komunat veriore të Kosovës. Administrata serbe duhej të shpërbëhej dhe të zëvendësohej me një kosovare.