Një tjetër 100 Ditësh i Qeverisë Haradinaj

Qeveria e Kosovës mbushi 100-ditëshin e parë me 19 dhjetor – ndërsa të dytin për Ramush Hardinaj si kryeministër. Trembdhjetë vjet më parë, Haradinaj dha dorëheqje ende pa mbushur 100 ditë (në ditën e 96 të qeverisjes së tij) pas thirrjes dhe fletë-arrestit nga Tribunali i Hagës. Në atë kohë, ai erdhi kryeministër pas një periudhe të vështirë dhe në një kontekst të ndjeshëm politik pas trazirave të 2004-tës, periudhë kjo e përshkruar me marrëdhëniet e tensionuara mes partive politike dhe me administratën e OKB-së, UNMIK-un. Këtë mandat, Haradinajn e gjen si kryeministër i shtetit të pavarur të Kosovës, si bartës i përgjegjësisë për shtet-ndërtimin dhe konsolidimin e saj.Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

Kosovo deserves to join the @coe.
PACE committee recommends 🇽🇰for membership, highlighting its commitment to strengthening human rights standards and addressing challenges like protecting non-majority communities' rights.
For more, read the BPRG's report:https://shorturl.at/lFNO4

Load More