Grupi për Ballkan ka nënshkruar Memorandum Mirëkuptimi me Komunën e Prishtinës

15 Mars 2022

Ambasadori Norvegjez Jens Erik Grøndahl, Kryetari i Komunës së Prishtinës Përparim Rama dhe Drejtori Ekzekutiv i Grupit për Ballkan Naim Rashiti, nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi.

Objektivi i këtij memorandumi është forcimi i kapaciteteve të kabinetit të kryetarit, rritja e efikasitetit, zbatimi më i mirë i prioriteteve dhe projekteve, rritja e bashkëpunimit me institucionet e tjera dhe reformat e tjera të ndërmarra nga kryetari.

Ky memorandum është nënshkruar si pjesë e projektit “Ngritja e agjendës së paqes dhe shtetndërtimit dhe avancimi i agjendës evropiane”, financuar nga Ambasada e Mbretërisë së Norvegjisë në Prishtinë.Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More