Reforma e Administratës Publike: Një Përpjekje e Vazhdueshme

Published at: 22 Sht 2020

Raporti i ri i Grupit për Ballkan “Reforma e Administratës Publike në Kosovë: Një Përpjekje e Vazhdueshme” ofron një analizë të thelluar për rrugëtimin dekada të gjatë të Kosovës në reformën e administratës publike, një proces që ka qenë i zhytur në beteja politike dhe sfida gjyqësore nga fillimi deri më tani.